Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

M1 ADANA AVM’de

M1 ADANA AVM’de

Sosyal Mesafe Teknolojik Destekle Anlık Olarak Yönetiliyor!

 

Sosyal Mesafe Teknolojik Destekle Anlik Olarak Yönetiliyor!

 

Pandemi sürecinden en çok etkilenen sektörlerin basinda gelen perakende sektörü normallesme ile birlikte yaralarini sararken, tüketicinin sagligini korumak ve en iyi hizmeti sunabilmek adina teknolojiden destek aliyor. Alisveris merkezleri sunduklari güvenli alisveris ortamiyla ziyaretçilerini geri kazandi.

 

MP Gayrimenkul, Covid19 sebebiyle, yönetimini gerçeklestirdigi M1 Adana ve M1 Gaziantep AVM’lerinde kisi sayma sistemleri konusunda VIAVIS Bilisim ile isbirligi içinde, son teknolojik gelismeler isiginda bir dizi önlemler aldi.

 

M1 Adana AVM Müdürü Yalçin Öz ve M1 Gaziantep AVM Müdürü Sait Can Gizir sosyal mesafenin anlik yönetilebildigi, ziyaretçilere anlik ziyaretçi bilgilendirilmesi yapilabildigi sistemle ilgili aktarimlarda bulundular.

 

 

 

Sosyal mesafe anlik yönetiliyor

 

Verilen bilgilere göre, degisen dünya ve alisveris ortaminda, M1 Adana ve M1 Gaziantep’in imza attigi Covid 19 projelerinden biri, ziyaretçilerine rahat ve güvenli bir alisveris deneyimi saglamak için AVM girisinde anlik kisi sayisi tespiti ve AVM içerisine kisitli sayida ziyaretçi kuralinin ileri teknoloji sistemler ile belirlenmesi oldu.

 

AVM girislerine kurulan ekranlar üzerinde, canli güncelleme ile kisi sayilarinin gösterilmesi, AVM içerisinde “10m2’de bir kisi” kuralina göre azami ziyaretçi sayisina ulasildi ise, ekranda anlik olarak ziyaretçilerin beklemesi gerektigi belirtilmekte. Sayi güvenlik sinirinin altina düstügünde ise, ekranda trafik lambasi mantigi ile anlik uyari bilgilendirme olarak belirmekte ve yeni ziyaretçilerin AVM’ye girmesi saglanmakta.

 

Ziyaretçi sagliginin önemine deginen MP Gayrimenkul Alisveris Merkezi Müdürleri Öz ve Gizir, Covid19 döneminde ziyaretçilerin rahat ve güvenli olmalarini saglayacak tüm önlemleri alirken, kisi sayma sistemleri konusunda VIAVIS Bilisim ile isbirligi içinde ilerlediklerini vurguladilar.

 

Öz ve Gizir anlik kisi sayisini alarak ziyaretçileri AVM giris kapilarinda bulunan ekranlar ile bilgilendirmelerinden dolayi ziyaretçilerin güven duygusunun yükselmesinden ve gönül rahatligiyla alisveris yapmalarindan dolayi mutlu olduklarini, kapilara kurulan akilli ve keskin dogruluga sahip sensörler sayesinde insan yogunlugundan bagimsiz olarak ziyaretçileri Yüzde 99 dogruluk orani ile sayabildiklerini aktardilar.



Ziyaretçi Sayilari Çok Önemli

 

Ziyaretçi sayilarinin önemine deginen MP Gayrimenkul yetkilileri “Ziyaretçi sayilarimizdan yola çikarak AVM içinde operasyonlarimizi planliyoruz. Etkinliklerimize ziyaretçilerimizin ne kadar ilgi gösterdigini ölçüp, onlara her zaman daha iyisini vermeyi amaçliyoruz” dediler.

 

Dünya’nin önemli gayrimenkul sirketleri arasinda yer alan METRO PROPERTIES’in Türkiye’de ortaklik yapisi ile sahip oldugu ve yönetimini METRO PROPERTIES’in Gayrimenkul Yönetim Sirketi olan MP Gayrimenkul’un Yönetimini yaptigi M1 Adana ve M1 Gaziantep AVM’leri uluslararasi kalitede yönetim hizmetleri amaçliyor.



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli